Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК „Газ України” впорядковує ситуаціюз неплатежами КП “Херсонтеплоенерго”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 15.11.2003 08:53


     ДК „Газ України” здійснює заходи по впорядкуванню розрахунків за природний газ комунального підприємства „Херсонтеплоенерго”.
     
     Необхідність термінових дій з метою нормалізації розрахунків за спожитий газ викликана незадовільним рівнем платежів у Херсонській області. Станом на 12 листопада 2003 року споживачі оплатили лише 17% вартості поставленого палива, що є найгіршим показником в Україні. З початку 2003 року підприємствами теплокомуненерго (ТКЕ) Херсонської області було спожито 122,5 млн. м3 природного газу вартістю 19,2 млн. гривень. Поточна заборгованість теплової генерації області складає 16,5 млн. гривень.
     
     Всупереч вимогам постанови Кабінету Міністрів України „Про забезпечення дисципліни розрахунків за спожитий природний газ, теплову та електричну енергію” від 17.01.2000 р. № 59, комунальне підприємство “Херсонтеплоенерго” продовжувало споживання неоплачених обсягів газу. З метою припинення протиправних дій, ВАТ „Херсонгаз”, яке постачає природний газ споживачам регіону, надіслало лист до обласної прокуратури із зверненням з питань порушення порядку розрахунків та споживання природного газу в діяльності міського КП "Херсонтеплоенерго".
     
     За результатами перевірки прокуратури Херсонської області керівництву КП „Херсонтеплоенерго” доручено усунути виявлені порушення законодавства, яке регулює порядок розрахунків за спожитий газ та дисципліну режимів газоспоживання і притягнути до відповідальності службових осіб, винних у допущених порушеннях.
     
     ДК „Газ України” неодноразово повідомляв підприємства ТКЕ про відповідальність за накопичення заборгованості та споживання неоплачених обсягів природного газу. Відключення або обмеження газопостачання буде здійснюватися до повного погашення заборгованості підприємств теплової генерації. Практика залучення для вирішення проблем правоохоронних органів буде поширена на інші регіони України.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2750 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 708
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика