Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Емігранти, емігранти, емігранти…
Автор: Сергей Любченко      Дата: 08.05.2012 10:03


     Емігранти, емігранти, емігранти…
     Музей сучасного мистецтва України розширює рамки свого проекту «АртЕмігранти»: до гурту художників, яким є що сказати долучилася художниця Христина Куріца-Ціммерманн. «Творча обдарованість послуговує нам ще одним доказом старої істини:
     талановиті люди - талановиті в усьому», - ці слова є своєрідним девізом пані Христини.Мета проекту шляхетна : продемонструвати «велике кольорове дійство», показати світ яскравих барв, аби втомлений життєвими турботами глядач почував себе у зручному середовищі. Майстриня своєю «рухливою геометрією збуджує душу і серце», - йдеться у прес-анонсі події.
     «Я хочу творити красу, красу дарувати», - каже пані Христина. І їй це вдається, а ще вдається черпати з народного мистецтва і надавати новий імпульс модерним традиціям.«Свій кольоровий ентузіазм Христина не вперше експонує в Києві і щоразу дивує невичерпністю і несподіваністю пластичних ходів і сполучень. Нині готується великий альбом «100 років українського абстракціонізму». Христина Куріца – Ціммерман посяде там гідне місце. ЇЇ живопис резонує з найбільшими колористами 20-го сторіччя. І не лише з її фаворитом Малевичем, але і з німцями, чехами, росіянами - Купкою, Марком, Макке, Целковим», - зазначує мистецтвознавець Д.Горбачов. Ознайомитися з творчим доробком художниці можна буде з 10-го травня по 3-є червня за адресою : вул. Глибочицька, 17.
     Сергій Любченко
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 2920 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 7093
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика