Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Альтернатива лжи не другая ложь, другого размера и другой формы, а истина. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до


Автор: Станислав Власенко      Дата: 25.11.2003 18:30


     19-23 листопада 2003 р. у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" відбулася виставка-ярмарок автомобілів, мінівенів та мікроавтобусів "АВТОПЛАЗА 2003". У виставці беруть участь провідні українські дилери та імпортери автомобілів.
     Організатор виставки - AT "Київський міжнародний контрактовий ярмарок".
     Виставка-ярмарок "АВТОПЛАЗА 2003" - це перша виставка автомобілів, мінівенів та мікроавтобусів, що проводиться AT "Київський міжнародний контрактовий ярмарок" та Київською міською державною адміністрацією.
     Мета виставки - збільшення обсягу продажу автомобілів, представлених на українському ринку, сприяння автомобільним імпортерам у пошуку нових партнерів та ринків збуту в столиці та регіонах України, розвиток вітчизняного автомобільного ринку, а також формування комплексного уявлення у споживача про сферу продажу та обслуговування автомобілів.
     У виставці "Автоплаза" беруть участь лідери автомобільного ринку України: ТОВ "Ілта", СП "Віннер Імпорте Україна", ТОВ "Автоцентр Київ". ЗАТ "Автомобільна група "ВІПОС", ТОВ "Автосоюз", ТОВ "Укравтоцентр", ПП "Авто-Палац", ЗАТ "Формула Мотор Україна" та інші.
     У рамках виставки будуть представлені нові та популярні серійні моделі всесвітньо відомих торгових марок: "Ауді", "Мазда", "Сузукі", "Пежо", "Сітроен", "Фольксваген", "Форд", "Волво", "Шкода".
     Виставка "АвтоПлаза" буде проходити паралельно з виставкою ювелірних виробів, коштовних прикрас та аксесуарів "Ювелір Експо Україна 2003(осінь)" та спеціалізованою виставкою "Київ. Салон годинників 2003". Вони об'єднані у часі та просторі однією ідеєю -"VIP-акція для VIP-клієнтів". Одночасне проведення виставок якісно поліпшить цільову аудиторію відвідувачів та додатково залучить до нього зацікавлених відвідувачів.
     З 19 по 23 листопада для покупців автомобілів діють спеціальні пропозиції від експонентів. Зокрема, кожен покупець, який придбає автомобіль "Ауді", має можливість замовити "Бізнес-пакет" - половину вартості і заощадити при цьому понад 2000 євро, отримати в подарунок поліс автострахування "КАСКО" від офіційного імпортера "Ауді" в Україні - "Автомобільна група "ВІПОС".
     Кожен покупець автомобіля "Сітроен" отримує знижку на купівлю автомобіля, приймає участь у безпрограшній лотереї, що дає можливість отримати призи, серед яких -' 1000 євро, безкоштовне технічне обслуговування автомобілів "Сітроен", туристичні путівки, моторні масла, зимова гума та інше.
     Кожен покупець автомобіля "Шкода" отримує в подарунок зимовий комплект автошин та дисконтну картку Skoda CLUB, яка надає бонусні знижки на сервісне обслуговування та наступну купівлю автомобіля. Власник картки отримує вільний вхід на всі заходи, які будуть
     -проводитись в Автоцентр! Skoda.
     Кожний покупець автомобіля "Мазда" або "Сузукі", який пред'явить запрошення на виставку, отримує спеціальний подарунок від ПП "Авто-Палац".
     Покупці автомобілів "Форд", "Волво", "Фолькваген" отримують спеціальні знижки від вартості автомобілів.
     В рамках виставки - презентації автомобілів CITROEN C2, PEUGEOT 307CC, VOLKSWAGEN MULTIVAN та інших марок на стендах компаній.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2747 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 717
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика