Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

За 10 місяців 2003 року рівень оплатиприродного газу склав 87,9%
Автор: Станислав Власенко      Дата: 28.11.2003 08:59


     Станом на 1 листопада 2003 року дочірня компанія „Газ України”, що входить до складу НАК “Нафтогаз України” реалізувала споживачам 42,4 млрд. м3 природного газу вартістю 8,3 млрд. грн. Загальний рівень оплати природного газу за вказаний період склав 87,9%.
     
     ДК “Газ України” спростовує інформацію Міністерства палива та енергетики про стан розрахунків енергогенеруючих компаній, що була оприлюднена на офіційному сайті Мінпаливенерго 24 листопада. Компанія також стурбована спробами міністерства зараховувати заборгованість попередніх періодів в рахунок поточної оплати природного газу для збільшення власних показників. Опубліковані Мінпаливенерго данні щодо розрахунків генерації у жовтні на рівні 109,5% не відповідають дійсності. Енергогенеруючі компанії в жовтні розрахувалися лише на 95,3%.
     
     У зв’язку з погіршенням платіжної дисципліни енергетиків, на початку листопада ДК "Газ України" скоротила поставки газу на теплоелектростанції (ТЕС) на 27% – з 22 до 16 млн. м3 на день. У разі невиконання підприємствами Мінпаливенерго взятих на себе зобов’язань по оплаті природного газу, в листопаді Компанія поставить ТЕС не більше 500-600 млн. м3 палива замість заявлених енергогенеруючими компаніями 892 млн. м3.
     
     „В разі покращення платіжної дисципліни генерації ми поставимо весь заявлений енергетиками обсяг газу, – заявив заступник голови Ради директорів ДК „Газ України” Іван Варга. – Газ України” має можливість забезпечити платоспроможний попит генерації протягом всього опалювального сезону 2003-04 рр”.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2956 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 723
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика