Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любое государство это неизбежно возникающая структура социальных паразитов ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК „Газ України” поставлятиме газ лише тим промисловим споживачам, які укладуть угоди на 2004 рік
Автор: Станислав Власенко      Дата: 17.12.2003 09:04


     До 23 грудня 2003 року Дочірня компанія „Газ України” завершить планує завершити роботу з організації підписання договорів на постачання природного газу промисловим споживачам. Контрагенти, які не укладуть угоди з Компанією до 23 грудня і не внесуть передоплату за паливо до 25 грудня ц.р., з 1 січня 2004 року не отримуватимуть природний газ із ресурсів НАК „Нафтогаз України”.
     
     У зв’язку з цим ДК „Газ України” попереджує промислових споживачів про відповідальність за невчасне укладення договорів про постачання газу. Якщо договори не будуть укладені до 23 грудня, то ДК „Газ України” не зможе передбачити і виділити у січні 2004 року необхідний споживачам обсяг палива. Станом на 15 грудня до ДК „Газ України” уже звернулися з пропозиціями понад 60 контрагентів промислової сфери.
     
     З початку грудня ДК „Газ України” неодноразово повідомляв промислових споживачів про початок договірної кампанії. „ДК „Газ України” створила всі необхідні умови для пришвидшення договірної компанії з промисловими споживачами, – повідомив заступник голови Ради директорів ДК „Газ України” І.Варга. – Проте, продовжують дивувати окремі представники промислової групи, які є пасивними і, схоже, не переживають, що у 2004 р. їх підприємства можуть опинитися без газу”.
     
     Довідка: Протягом 2003 року з ДК „Газ України” працювали згідно укладених договорів понад 250 промислових споживачів. У січні-листопаді цього року промислові споживачі використали 15,14 млрд. куб. м. газу на суму 3,98 млрд. грн. За 11 місяців 2003 р. вони оплатили 94% спожитого палива. Згідно наказу НАК „Нафтогаз України” від 1 грудня 2003 р. ціна на природний газ для суб’єктів господарської діяльності (промислові споживачі), які є платниками ПДВ, з 1 січня 2004 р. складатиме 328,4 грн.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2156 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 785
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика