Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

“Нафтогаз України” активізує зусилля з участі у відбудові Іраку
Автор: Станислав Власенко      Дата: 17.12.2003 09:04


     Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” активізує зусилля з участі у відбудові Іраку. 9 грудня заступник голови правління “Нафтогазу” Костянтин Фролов здійснив робочу поїздку до Варшави, під час якої передав віце-президенту польської компанії PGNiG проект статутних документів спільного підприємства між “Нафтогазом” та PGNiG, що створюється для участі в роботах з відбудови Іраку. Очікується, що польська компанія проведе експертизу документів та надасть свої пропозиції до 25 грудня.
     
     Довідка: Меморандум про створення спільного підприємства 23 жовтня у Варшаві підписали голова правління НАК “Нафтогаз України” Юрій Бойко та голова правління PGNiG Марек Косовський. Основним завданням спільного підприємства стане оцінка стану нафтової і газової інфраструктури Іраку, відновлення газо- і нафтопроводів, потужностей по зберіганню і перевалці нафти. Передбачається, що роботи будуть вестися на території польського сектору відповідальності в Іраку, площа якого складає близько 80 тис. км.
     
     10-11 грудня заступник голови правління “Нафтогазу України” Костянтин Фролов у складі офіційної української делегації на чолі з Міністром іноземних справ Костянтином Грищенко відвідав Ірак.
     
     Питання участі українських підприємств і зокрема НАК “Нафтогазу України” у відбудові Іраку обговорювалися на переговорах української делегації з Адміністратором Тимчасової коаліційної адміністрації Іраку Полом Бремером, Головою Правлячої Ради Іраку Абдулом Аізі Аль-Хакімом, іншими офіційними особами.
     
     Керівники Тимчасової адміністрації та Правлячої Ради Іраку висловили підтримку намірам НАК “Нафтогаз України” взяти участь у тендерах на отримання субконтрактів на відбудову Іраку, а також ініціативі компанії зі створення СП для робіт у польському секторі відповідальності.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2552 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 786
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика