Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК “Укргазвидобування” розширює роздрібну мережу НАК “Нафтогаз України”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 26.12.2003 09:28


     Станом на 24 грудня 2003 року фірмова мережа автозаправних станцій НАК “Нафтогаз України”, операторсьом якої є дочірня компанія “Укргазвидобування”, налічує 105 станцій в 10 областях України.
     
     Збутова політика компанії “Укргазвидобування” визначається логістикою поставок пального, тому першочергову увагу спрямовано на найближчі до Шебелинського ГПЗ регіони: Харківську, Київську та Полтавську області. Сьогодні майже половина автозаправних станцій фірмової мережі працює в пріоритетних для Компанії регіонах (51 АЗС –в Харківській, 23 –в Київській, 7 – в Полтавській області). По 4 станції відкрито у Сумській, Житомирській та Львівській областях, по 3 – у Кіровоградській, Чернівецькій, Волинській та Закарпатській.
     
     В усіх регіонах важливою вимогою до партнерів є технічний стан АЗС та нафтобаз. Керівництво Компанії має намір створити в областях операторів, які будуть централізовано забезпечувати всі АЗС в регіоні. В перспективі “Укргазвидобування” планує реалізовувати через роздрібну мережу близько 70% вироблених нафтопродуктів, залишаючи 30% для оптового продажу сільгоспвиробникам та можливості оперативного впливу на ринок пального.
     
     Довідка: Через мережу фірмових АЗС реалізуються моторні палива виробництва Шебелинського ГПЗ, який є основним виробником нафтопродуктів у структурі Компанії. Завод виробляє неетильовані високооктанові бензини А-92, А-95 та А-98 за технологією та на обладнанні американської компанії UOP і не застосовує в процесі їх виробництва добавки та присадки, що містять свинець.
     
     Шебелинський ГПЗ є єдиним виробником моторних палив в Україні, потужності якого завантажені на 100%. Завод працює виключно на українській сировині.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2292 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 799
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика