Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” газифікує нові селища у Дніпропетровській та Рівненській областях
Автор: Станислав Власенко      Дата: 22.01.2004 08:58


     15 січня 2004 року Правління НАК “Нафтогаз України” ухвалило рішення з будівництва газопроводів у Дніпропетровській та Рівненській областях. ВАТ “Дніпропетровськгаз” доручено виступити замовником будівництва газопроводу до с. Нововознесенівка Синельниківського району Дніпропетровської області; ВАТ “Рівнегаз” – будівництва газопроводів до селищ Бобрин, Городище, Білашівка, Бугрин та міста Корець.
     
     Вартість будівництва газопроводу на Дніпропетровщині складає близько 1,5 млн. грн.; вартість робіт на Рівненщині – 800 тис. грн. Будівництво газопроводів на Рівненщині дозволить розв’язати проблему газифікації 14 населених пунктів області, де проживає більше 11% її мешканців.
     
     Газифікація населених пунктів є одним із найважливіших завдань НАК “Нафтогаз України”, яке є складовою частиною реалізації соціальної політики держави. Україна щорічно близько 70 мільярдів кубометрів газу та займає за цим показником шосте місце в світі. НАК “Нафтогаз України” відіграє провідну роль на одному з найбільших світових ринків газу, що є запорукою його фінансової стабільності та джерелом майбутніх інвестицій.
     
     Довідка: У 2003 році НАК “Нафтогаз України” побудував та ввів до експлуатації газопроводи: до селища Янтарне в Автономній Республіці Крим; газопровід відвід від Юліївського родовища до Харкова; газопровід Леніно-Щолкіно; газопровід до міста Турка Львівської області та декілька інших об’єктів газопостачання та газифікації. Триває будівництво газопроводів до Судака та Білгород-Дністровського.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2267 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 829
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика