Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Главное чудо - то, что мы живем. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” створить СП “Naftogaz Middle East”для робіт в Об’єднаних Арабських Еміратах та на Близькому Сході
Автор: Станислав Власенко      Дата: 05.02.2004 08:25


     Правління НАК “Нафтогаз України” ухвалило рішення про створення спільного підприємства “Naftogaz Middle East” з компанією “Al Jazirah Enterprise for Projects Development & Trading” (далі – “Al Jazirah”) в Об’єднаних Арабських Еміратах. Рішення про створення СП винесено на засідання Спостережної ради Компанії 10 лютого.
     
     Спільне підприємство буде зареєстровано у столиці ОАЕ – місті Абу-Дабі. До Абу-Дабі буде перенесено і представництво “Нафтогазу України” на Близькому Сході, відкрите у Шаржі наприкінці минулого року.
     
     Створення СП дозволить Компанії найближчим часом розпочати діяльність на території ОАЕ та в країнах Близького Сходу. Серед першочергових проектів “Naftogaz Middle East” розглядається ремонт та розширення газопроводу, що використовується для постачання природного газу з Катару до ОАЕ.
     
     “Naftogaz Middle East” також розгляне проект отримання концесії на розвідку, буріння та видобуток нафти і газу на блоці Елайн в еміраті Фуджейра, а також у південній частині Червоного моря (територія Судану).
     
     Діяльність “Naftogaz Middle East” поширюватиметься на наступні сфери: здійснення промислово-геофізичних досліджень, поставка обладнання та матеріалів для потреб нафтогазовидобувної та переробної промисловості, реалізація природного газу, нафти та нафтопродуктів.
     
     Довідка: Компанія Al Jazirah Enterprise for Projects Development & Trading є холдинговою компанією відомої в ОАЕ фінансово-комерційної групи, яка була створена у 1992 році. Сфера інтересів Al Jazirah поширюється на енергетику, нафтогазовидобування та переробку вуглеводнів, а також на інші галузі економіки.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2220 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 861
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика