Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” повністю газифікує с. Янтарне в АР Крим
Автор: Станислав Власенко      Дата: 11.02.2004 08:08


     НАК “Нафтогаз України” закінчить газифікацію с. Янтарне Красногвардійського району АР Крим до початку опалювального сезону 2004-05 рр. Замовником будівництва газових мереж виступить дочірня компанія “Укртрансгаз”.
     
     Для повної газифікації с. Янтарне “Нафтогаз України” збудує 22,6 км газових мереж. Розрахункова вартість будівництва, за підрахунками Компанії, складе 2,8 млн. гривень. Фінансування проекту буде здійснено коштами “Нафтогазу України”, після чого газові мережі с. Янтарне будуть прийняті на баланс Компанії.
     
     Газифікація села буде здійснена у чотири етапи:
     Ш Вулиці Леніна (права сторона), Мічуріна, Придніпровська та Комсомольська;
     Ш Вулиці Леніна (ліва сторона), Новоселівська та Набережна;
     Ш Вулиці Южна та Садова;
     Ш Вулиці Симоненко та новозабудова.
     
     НАК “Нафтогаз України” розглядає внутрішній ринок газу як найцінніший актив Компанії, і тому продовжуватиме капітоловкалдення у його розширення, не зважаючи на тимчасову збитковість операцій з постачання газу населенню та споживачам комунальної сфери.
     
     Довідка: У 2003 році НАК “Нафтогаз України” за власний рахунок було збудовано газопровід довжиною 12.6 км. та газорозподільчий пункт (ГРП) до с. Янтарного. Новий газопровід, що є відгалуженням від магістралі Джанкой-Феодосія-Керч, призначений для забезпечення мешканців та комунально-побутової сфери Янтарного природним газом.
     
     Фінансування будівництва вартістю 6.567 млн. грн. проводилося НАК “Нафтогаз України”, бюджетні кошти не залучалися. На сьогоднішній день будівництво об’єкту повністю закінчено. Завдяки введенню першої черги газових мереж газифіковано 280 квартир, 6 будинків приватного сектору та 1 котельня, що обслуговує місцеву школу.
     
     У січні 2004 року було завершено будівництво газопроводу Ковель (Волинська область) – промвузел Рівне. Протягом року “Нафтогаз України” планує завершити будівництво газопроводу до м. Судак, внаслідок чого місто буде повністю газифіковане. На 4-й квартал 2004 року заплановане введення в експлуатацію першої черги газопроводу до Білгород-Дністровського (Одеська обл.), що забезпечить газом не лише місто, але й прилеглу до нього санаторно-курортну зону. Крім того, буде газифіковано низку населених пунктів Дніпропетровської, Хмельницької та Тернопільської областей.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2117 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 867
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика