Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Альтернатива лжи не другая ложь, другого размера и другой формы, а истина. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Заява ДК “Газ України” поки що не обмежила газопостачання столиці
Автор: Станислав Власенко      Дата: 21.02.2004 10:38


     Прес-служба ДК „Газ України” спростовує інформацію чиновників Київської міськдержадміністрації про обмеження газопостачання АЕК „Київенерго” з 19 лютого 2004 року. Станом на 20 лютого рівень постачання природного газу столичній енергокомпанії залишився на попередньому рівні, відповідно до існуючих домовленостей.
     
     ДК „Газ України” заявляє, що твердження представників міської влади про обмеження газу на потреби „Київенерго” не сприяє вирішенню кризової ситуації із вкрай незадовільним рівнем оплати за спожитий газ. „Газ України” не може постійно ризикувати власними інтересами та йти на зустріч неплатоспроможним побажанням представників „Київенерго” та міської влади м. Києва.
     
     Згідно із домовленостями, що були досягнуті між ДК „Газ України” і АЕК „Київенерго”, з 10 лютого постачання газу столичній генерації було відновлено. АЕК „Київенерго” отримало достатньо часу, щоб ліквідувати власні економічні проблеми і розрахуватися за спожите паливо.
     
     Проте станом на 20 лютого 2004 року борги енергогенеруючої компанії залишаються неоплаченими. Всупереч обіцянці АЕК “Київенерго” взяти кредит банку НРБ на погашення заборгованості за спожитий газ, представники столичної генерації продовжують лише “висловлювати бажання” щодо залучення кредиту. У разі якщо до кінця робочого дня 20 лютого АЕК “Київенерго” не розпочне повернення боргу, ДК „Газ України” видасть доручення газотранспортним підприємствам, що здійснюють транспортування природного газу для потреб столичної генерації, розпочати обмеження газопостачання АЕК “Київенерго” з 9 години ранку 21 лютого. Обмеження газопостачання столиці у зв’язку із непогашеною заборгованістю триватиме аж до повного припинення поставок природного газу.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2817 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 881
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика