Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Главное чудо - то, что мы живем. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

“Нафтогаз України” відкрив першу АЗСфірмової мережі “Нафтогаз-Екоіл” у Львові
Автор: Станислав Власенко      Дата: 02.03.2004 14:30


     В рамках спільного проекту створення в Україні фірмової мережі під брендом “Нафтогаз-Екоіл” 27 лютого у селі Підбірці Львівської області Голова правління НАК “Нафтогаз України” Юрій Бойко офіційно відкрив 123-тю автозаправну станцію Компанії. Нова АЗС розташована на 540 км траси Київ-Чоп поблизу Львову.
     
     «Нафтогаз України» спільно з нафтовою компанією «Екоіл» приступили до реалізації спільного проекту по створенню в Україні фірмової мережі АЗС під брендом «Нафтогаз-Экоіл» восени минулого року. 15 жовтня у Києві було офіційно відкрито першу автозаправну станцію мережі «Нафтогаз-Экоіл» на проспекті Перемоги.
     
     Конкурентною перевагою АЗС, що беруть участь у джоберській програмі “Нафтогазу України” є коректна та виважена цінова політика, а також реалізація високоякісного пального Шебелинського ГПЗ, що входить до структури Компанії.
     
     “Нафтогаз України” постійно розширює фірмову мережу власних автозаправних станцій. На сьогоднішній день роздрібна програма налічує 123 заправки в Київській, Полтавській, Чернівецькій, Кіровоградській, Житомирській, Львівській, Закарпатській, Волинській, Харківській, Сумській, Дніпропетровській та Херсонській областях. В поточному році, окрім зазначених регіонів, планується вийти на ринок пального АР Крим. В Компанії вважають розвиток фірмової мережі АЗС одним зі стратегічних завдань у 2004 році.
     
     Довідка: Спільний проект «Нафтогаз-Экоіл» представлено на ринку паливно-мастильних матеріалів традиційно високоякісними нафтопродуктами виробництва Шебелинського ГПЗ, який входить до складу дочірньої компанії «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз України», і повним спектром послуг європейського рівня, що характеризує автозаправні станції «Екоіл».
     
     Головною метою проекту є інтеграція мережі АЗС, належної НК «Екоїл», з виробником нафтопродуктів - ДК «Укргазвидобування». Під єдиний бренд «Нафтогаз-Экоіл» переводяться усі 40 автозаправних станцій НК «Екоіл».
     
     Шебелинский ГПЗ є основним переробним підприємством в структурі НАК «Нафтогаз України». Завод виробляє високооктанові бензини А-92, А-95, А-98 і не застосовує в процесі їх виробництва домішки, що містять свинець.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2721 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 910
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика