Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любое государство это неизбежно возникающая структура социальных паразитов ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК „Газ України” виступає проти розповсюдженняМінпаливенерго недостовірної інформації про стан розрахунків генерацій за спожитий газ
Автор: Станислав Власенко      Дата: 04.03.2004 08:14


     Дочірня компанія „Газ України”, що входить до структури НАК „Нафтогаз України”, спростовує повідомлення Мінпаливенерго про недопостачання природного газу енергогенеруючим підприємствам та про більш ніж 100% оплату генераціями поточного споживання газу у січні-лютому 2004 року.
     
     ДК „Газ України” звертається до представників засобів масової інформації з проханням у майбутньому ставитися до інформації Мінпаливенерго про газопостачання і розрахунки за газ з особливою ретельністю. Це зумовлено тим, що з боку Мінпаливенерго почастішали випадки поширення недостовірних повідомлень.
     
     Компанія заявляє, що подібні кроки Мінпаливенерго вносять розлад у стабільну діяльність вертикально-інтегрованої структури НАК „Нафтогаз України”, до складу якої входить великі компанії України, що наповнюють бюджет України.
     
     Станом на 3 березня 2004 року генерації оплатили 97,1% спожитого газу. Борг енергогенеруючих підприємств за поточне споживання палива складає 5,2 млн. грн. Залишок непроведених протоколів з оплати пільг та субсидій становить 12,6 млн. грн.
     
     Також не відповідає дійсності інформація Мінпаливенерго, що у 2003 році усі споживачі природного газу оплатили включно із погашенням боргів попередніх років понад 100% палива. Згідно даних ДК „Газ України” у 2003 р. споживачі оплатили 98% спожитого палива. У 2002 р. було сплачено ще менше – 94,3% (згідно недостовірних даних Мінпаливенерго – 98,8%). Єдиною категорією споживачів, які погіршили показник оплати поточного спожитого палива були енергогенеруючі підприємства Мінпаливенерго (94,4% у 2002 році у порівнянні із 90,5% у 2003 р.).
     
     Повідомлення Мінпаливенерго не відображають реальну картину фінансових взаємовідносин у сфері оплати за спожитий газ, а лише вводять в оману населення України та викликають здивування у спеціалістів.
     
     ДК „Газ України” заявляє, що лише у нашій компанії можна отримати достовірну інформацію про спожиті обсяги та рівень оплати за газ. А тому у майбутньому Компанія не буде коментувати повідомлення про розрахунки за газ та спожиті обсяги палива, які не були надані у НАК „Нафтогаз України” або ДК „Газ України”.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2214 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 917
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика