Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
II НАЦІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ ІЗ ПІДТРИМКИ ЕКСПОРТУ ЗАКЛИКАВ ВЛАДУ ДОСЛУХАТИСЬ ДО РЕАЛЬНИХ ПОТРЕБ ЕКСПОРТЕРІВ
Автор: Сергей Любченко      Дата: 02.05.2016 20:23


     II НАЦІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ ІЗ ПІДТРИМКИ ЕКСПОРТУ ЗАКЛИКАВ ВЛАДУ ДОСЛУХАТИСЬ ДО РЕАЛЬНИХ ПОТРЕБ ЕКСПОРТЕРІВ
      Експорт має стимулюватися на законодавчому рівні, адже наразі малі та середні українські експортери конкурують на зарубіжних ринках лише завдяки своїм власним титанічним зусиллям, у той час як інші держави світу максимально підтримують свій експорт, усуваючи будь-які законодавчі, фіскальні, митні й інші бар’єри. На цьому наголошувала бізнес-спільнота України на II Національному форумі з підтримки експорту, який відбувся в Торгово-промисловій палаті України 27-28 квітня 2016 року та зібрав понад 900 експортерів із усієї України. Девіз форуму нинішнього року - «Відкриваємо країни. Об’єднуємо бізнес». Окрім українського бізнесу, захід відвідали зарубіжні бізнес-делегації із Китаю, Гани, Нігерії, ПАР, Гвінеї, Грузії, Марокко, Індії, Молдови, Португалії, Словаччини, Іспанії, Румунії, Австрії, Чехії, Польщі тощо.
     Учасники Форуму намагалися переконати українську владу скасувати штучні обмеження для бізнесу, а також почати реалізацію програм підтримки експортерів. Обурив бізнес і той факт, що перші особи держави проігнорували захід, уникнувши прямого діалогу із українськими виробниками, надіславши лише вітальні листи.
      Форум, що складався з 15 панелей, суттєво розширив уявлення про труднощі, із якими стикається бізнес при виході на зовнішні ринки. Тому експортери виробили пропозиції новому Уряду з широкого кола питань, пов'язаних із підтримкою та просуванням товарів і послуг вітчизняних підприємств на ринки іноземних країн, насамперед ЄС, подоланням технічних бар'єрів, модернізацією та технічним переоснащенням підприємств відповідно до стандартів ЄС, ліцензуванням продукції. Дві великі панельні дискусії були спрямовані на розвиток українсько-китайських відносин, зокрема, в аграрній сфері та в рамках ініціативи «Великий Шовковий шлях». Окрема панель була присвячена новій стратегії взаємовідносин України з країнами Африки.
      У рамках Форуму також відбулося нагородження переможців конкурсу «Кращий експортер року». Керівники КМДА та президент Київської ТПП вручили 14-м підприємствам малого, середнього та великого бізнесу дипломи та знак «Кращий експортер року», яким можна маркувати власну продукцію, а також використовувати у своїх рекламних і презентаційних матеріалах.
      За результатами дводенної роботи II Національного форуму з підтримки експорту будуть підготовлені дієві рекомендації та пропозиції органам законодавчої та виконавчої влади України.
     За матеріалами прес-служби ФОРУМУ, підготував С.Любченко


Автор: Сергей Любченко прочтений: 1740 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11454
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика