Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
Банківські VIP-фахівці зібралися в Україні
Автор: Сергей Любченко      Дата: 20.05.2016 19:08


     Банківські VIP-фахівці зібралися в Україні
     З 19-20 травня 2016 року у столичному готелі "Хілтон" триватиме робота Першої щорічної дослідницької конференції "Трансформація діяльності центральних банків". Її організував Національний банк України спільно з Національним банком Польщі за сприяння уряду Канади та Київської школи економіки. До Києва приїхали представники центральних банків із більш ніж 15 країн світу, понад 200 учасників - є провідними фахівцями міжнародних фінансових організацій, української та світової академічної спільноти, експертного середовища. Чи зможуть зарубіжні експерти підказати українським банкірам як вивести вітчизняну банківську систему із кризи - ось у чому питання! Як мовиться - поживемо - побачимо...
     Ключові питання конференції: інституційна трансформація центральних банків, взаємозв'язок монетарної політики і фінансової стабільності, сучасні технології та їх вплив на діяльність центральних банків, управління потоками капіталу в умовах фінансової глобалізації.
     Як зазначила Голова Національного банку України Валерія Гонтарева у день відкриття конференції, ця подія присвячується обговоренню інноваційних змін, які впродовж останніх років відбуваються у центральних банках. "Національний банк України має орієнтуватися на картину майбутнього – ту точку, куди рухаються провідні світові центральні банки і де вони бачать себе через 5-10 років", – наголосила Валерія Гонтарева. Саме тому, для обговорення сучасних тенденцій у діяльності центральних банків та пошуку відповіді на питання – яким має стати центральний банк майбутнього, Національний банк і організовує свою першу дослідницьку конференцію із залученням представників провідних центральних банків світу та міжнародно визнаних академічних установ.
     У програмі конференції – три панельні дискусії та п’ять дослідницьких секцій, виступи Президента Національного банку Польщі Марека Бєльки, економічного радника і директора департаменту досліджень Міжнародного валютного фонду Моріса Обстфельда, віце-голови міжнародної інвестиційної компанії BlackRock Філіппа Хільдебранда та Голови Національного банку України Валерії Гонтаревої.
     За словами заступника Голови Національного банку Дмитра Сологуба, Національний банк України не може стояти осторонь загальносвітових тенденцій. "Останніми роками центральний банкінг зазнав суттєвих змін і змінюватиметься й надалі. У сфері монетарної політики центральні банки провідних країн якщо не запровадили, то вже почали серйозно розмірковувати над запровадженням інноваційних інструментів для боротьби з дефляційним тиском – від’ємних процентних ставок, грошей з гелікоптера, програм кількісного пом’якшення, валютних інтервенцій чи "стель" на обмінний курс", – прокоментував Дмитро Сологуб основні засади проведення конференції.
      Сергій Любченко
     
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 1726 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11559
  Цена: 100 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика