Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
А щоб ми собі жили - як у Швеції!
Автор: Сергей Любченко      Дата: 14.06.2016 15:04


     А щоб ми собі жили - як у Швеції!
     Іноді думаєш собі : чому на наших прапорах два однакових кольори (тільки у різних комбінаціях!), чому ми статурою і характером схожі одне на одного, немов брати, але у них - і економіка динамічно розвивається, і дороги - на задрість сусідам-європейцям, і громадяни - соціально-захищені на всі сто відсотків... Це я про шведів. У порівнянні із нами, українцями, вони - королі життя, коли йдеться про його якість. А ми, українці, на фоні підданих шведського короля - просто жебраки, парвеню, лузери... Зайвий раз пересвідчився у цьому, коли побував на шведсько-українському бізнес-форумі, який у червні 2016 року відбувся у Києві. Організували і провели цей велеюдний економічний захід шведські дипломати - за сприяння низки провідних фірм цієї країни, які є гордістю світової економіки. Мова йде про ABB, Atlas Copco, Electrolux, Ericsson, Oriflame, Scania, SEB, Sigma Software, SKF, Volvo, Westinghouse і Volvo Cars.
     Для інформації : шведсько-український бізнес-форум вперше був проведений у 2012 році. З того часу він став визнаним брендом, що сприяє співпраці шведських бізнес кіл в Україні з представниками українського бізнесу та суспільством. В період політичних та економічних змін, які відбуваються у нашій державі, Форум щороку збирає представників шведського бізнесу, презентуючи діяльність компаній цієї країни в Україні, їх успішний розвиток на нашому ринку і той позитивний вплив, який вони мають на українське суспільство.
     Основною темою цьогорічного Шведсько-українського бізнес-форуму є інновації. Швеція є однією із трьох найбільш інноваційних країн у світі, згідно з Інноваційним індексом Bloomberg 2016. З трибуни форуму неоднодноразово лунала думка,яку артикулювали і шведські, і українські бізнесмени : "Ми прагнемо, аби наші держави стали ще більш інноваційними - разом!" У рамках Форуму відбулося обговорення шведських інноваційних продуктів і рішень, інноваційних методів ведення бізнесу, поточного бізнес клімату в Україні і, перш за все, як Україні та Швеції зміцнити свої позиції - через співпрацю.
     Сергій Любченко, Сергій Комісаров.
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 1720 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11604
  Цена: 100 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика