Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
Перший Міжнародний Конгрес Мерів відбувся!
Автор: Сергей Любченко      Дата: 06.12.2016 00:17


     Перший Міжнародний Конгрес Мерів відбувся!
     5 грудня 2016 року в Києві вперше відбувся Міжнародний Конгрес Мерів – новий щорічний форум міських голів, лідерів місцевого самоврядування та інших стейкхолдерів місцевого розвитку. На думку його організаторів, цей Конгрес в подальшому стане платформою для спілкування й обміну досвідом між фахівцями та діячами, залученими до процесу місцевого розвитку задля поширення найкращих практик та підвищення конкурентоспроможності міст. Ключовими темами цьогорічного Конгресу Мерів були:
     • Інновації і глобальні тренди у розвитку міст;
     • Концепція Smart City та її втілення в українських і закордонних містах;
     • Розбудова партнерства між міською владою, бізнесом і громадянським суспільством;
     • Урбаністика як інструмент розвитку сучасного міста.
     На Конгресі виступили : Володимир Гройсман – Прем’єр-міністр України; Беррі Врбановіч – мер міста Кітченер, Канада; Кріс Гьорцен – мер міста Стайнбек, Президент Асоціації муніципалітетів Манітоби, Канада.
     І з високої трибуни форуму, і в його кулуарах можна було почути думку голів українських міст та їх команди, лідерів місцевого самоврядування, профільних представників українських органів влади та міжнародних експертів. Гості Конгресу ознайомилися з експонатами виставки можливостей для розвитку міст. Йдеться про доступні грантові та кредитні програми, які фінансують муніципальні ініціативи, проекти технічної допомоги та корисні містам громадські ініціативи.«Конгрес дає унікальну можливість надихнутись іноземним досвідом, але більше того – вчитись від своїх українських колег, які вже впровадили важливі зміни у своїх містах. Громада міста є великим ресурсом та підтримкою для мера, і її залучення є ознакою відповідального лідерства», – Ірина Озимок, керівник Програми місцевого економічного розвитку Western NIS Enterprise Fund.«Надзвичайно важливо в Україні мати майданчик, де міські голови та їхні команди зможуть знайомитись із глобальними тенденціями розвитку міст та досвідом урядування найбільш успішних і комфортних міст як України, так і всього світу. Саме такий майданчик ми створюємо на Міжнародному Конгресі мерів», – Руслан Рохов, голова правління Агенції «Спільні Зусилля».Міжнародний Конгрес Мерів є спільною ініціативою Агенції з питань стратегічних комунікацій та розвитку “Спільні зусилля” та Western NIS Enterprise Fund.
     Сергій Любченко
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 1519 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 12048
  Цена: 100 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика