Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
Гарна справа для знедолених українців
Автор: Сергей Любченко      Дата: 02.12.2017 13:07


     
     Якщо ви вже серйозно замислюєтеся над тим, де придбати класні новорічні подарунки для рідних і близьких, тоді мерщій біжіть на НСК «Олімпійський». Сьогодні тут розпочався 25—th Annual IWCK Charity Bazzar. 43 посольства, акредитовані в Україні, вирішили поярмаркувати — з благодійною метою. Цікаво, що ось вже протягом 25 років, кожної першої суботи грудня, Міжнародний жіночий клуб Києва (IWCK) від імені міжнародної спільноти нашого мега-полісу на найвищому рівні організовує такий масштабний благодійний захід,мета якого зрозуміла кожній людині, яка живе із Вірою в серці - допомогти тисячам знедолених українців. Ось і цього разу на території НСК «Олімпійський» ярмаркували десятки тисяч киян і гостей міста. Та й гостей із-за кордону було чимало. Вони одразу ж прямували до стендів своїх країн і, як мовиться, миттєво включалися у роботу. Хтось розпаковував ящики і валізи із сувенірною продукцією, хтось відкорковував пляшки із вином і прохолодними напоями, хтось допомагав дружинам і донькам дипломатів накладати у тарілки їжу, приготовлену на території посольств…
     Від організаторів цього передноворічного івенту я дізнався, що Міжнародний жіночий клуб Києва ( йдеться про дружин дипломатів, громадських діячок,а також іноземних бізнесменів) організовують цей благодійний ярмарок, в першу чергу для того, аби зібрати гроші для тих громадян нашої держави, які РЕАЛЬНО потребують допомоги у досить непрості для нашої держави економічні часи. І головне : всі гроші, зароблені на цьому масштабному міжнародному заході, ще до Нового року дипломати і їхні дружини подарують на потреби сиріт, людей похилого віку, дітей з особливими потребами, інвалідів тощо.
     Особисто мене приємно приголомшив асортимент сувенірів, які можна було придбати на кожному із 43-стендів ярмарку, який відбувся одночасно на трьох(!!!) поверхах НСК «Олімпійський». За досить невеликі гроші кияни і гості нашого міста цього разу купували якісний одяг та побутові прилади, декор, книги та багато інших, потрібних кожній людині, речей, нових, або таких, що були у використанні, проте зберігають гарний стан. Запевняю, бо переконався у цьому на власні очі : таких подарунків «під ялинку» ніде в Україні ви більше не купите! Дякуємо, панове дипломати і представниці Міжнародного жіночого клубу Києва,за чудово організований захід, на якому можна не лише придбати унікальні сувеніри, а й доторкнутися до Культури і національних традицій багатьох народів нашої планети!
     Сергій Любченко
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 1047 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16814
  Цена: 100 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика