Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
Україна розширює торгово-економічні відносини з Кореєю
Автор: Елена Рыбина      Дата: 26.04.2018 22:55


     Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа у складі української урядової делегації взяв участь у роботі 4-го засідання Міжурядової українсько-корейської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва, яке відбулося 24 квітня 2018 року у м. Сеул (Республіка Корея).
     
     В рамках Міжурядової комісії Володимир Лапа провів дві зустрічі за профільними напрямками діяльності Держпродспоживслужби: з Міністерством сільського господарства, лісництва та розвитку сільського господарства та з Міністерством безпечності харчових продуктів і лікарських препаратів Республіки Корея. Під час зустрічей було обговорено питання розширення співпраці з Республікою Корея в сфері ветеринарії та безпечності харчових продуктів.
     
     Особливу увагу сторони приділили процесу акредитації експорту української продукції тваринного походження на ринок Кореї. Зокрема, йшлося про завершення акредитації експорту м’яса птиці українського виробництва та про реєстрацію потужностей, які експортують молочну продукцію на корейський ринок. Лише за останній рік Міністерством безпечності харчових продуктів і лікарських препаратів Республіки Корея було схвалено на експорт в Корею 12 молочних підприємств. Також було обговорено питання розширення списку експортерів молочних продуктів, а також можливий експорт яєчних термічно оброблених продуктів.
     
     Крім того, Володимир Лапа зі своїми корейськими колегами проаналізували процедуру та етапи експорту іншої продукції тваринного походження, яка може становити потенційний інтерес для українських виробників. Сторони домовилися активізувати роботу щодо розширення економічної співпраці.
     
     Представники Держпродспоживслужби у складі української урядової делегації під головуванням Першого віце-прем'єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва перебувають з візитом в Республіці Корея.
     
     У рамках візиту представники урядової делегації 23 квітня 2018 р. взяли участь у роботі шостого Українсько-корейського економічного бізнес-форуму, під час якого відбулися зустрічі з близько 120 представниками корейських компаній, які зацікавлені в налагодженні співпраці з Україною в питаннях імпорту та експорту.
     
     Під час форуму представники української делегації ознайомили корейських партнерів з політикою інвестування, наявними економічними проектами та перспективами інвестицій в різні сектори української економіки. Зазначимо, що бізнес-форум проходив напередодні четвертого засідання міжурядової Українсько-корейської торговельно-економічної комісії.


Автор: Елена Рыбина прочтений: 857 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 19640
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика