Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
Добре, що ви є!
Автор: Сергей Любченко      Дата: 13.07.2011 16:57


     
     Добре, що ви є!
     
     Дев»ять – не десять, але, але, але…
     Свою дев»яту річницю з дня виходу в ефір першої програми святкував дружній і веселий колектив Радіо "ЕРА FM". Ще й гостей чимало запросили на свято : на корпоративну вечірку до радистів завітали політики, громадські діячі, літератори, співаки, діячі культури та мистецтва і журналісти з багатьох вітчизняних і закордонних ЗМІ.
     Гуляли неювілейну дату весело і невимушено. Всі, хто цього вечора завітав до столичного «Гольф-центру» на Оболонській набережній у піджаках і краватках, потрапивши в атмосферу свята, швидко ці самі піджаки і краватки познімали і веселилися на повну катушку.
     В перервах між піснями і тостами пізнавані і не дуже політики давали інтерв»ю. І - лише Каті Осадчій.
     Наша інтернет-газета також поцікавилася у народного депутата України (ПР) Олени Бондаренко : за що вона любить Радіо "ЕРА FM"?
      Олена відповіла : «За все (сміється). А якщо говорити серйозно, то мені дуже імпонує манера журналістів Радіо "ЕРА FM", які глибоко занурюються у предмет дискусії, до якої постійно залучають відомих в нашій державі людей.
     І головне, що це не лише народні депутати. А ще мені подобається, що репортери Радіо "ЕРА FM" завжди на передньому рубежі захисту української демократії : у кулуарах Верховної Ради, у Кабміні, у Адміністрації Президента, на мітингах і зібраннях простих людей… Так тримати, колеги! І тоді все у нас вийде - як треба!»
     А політичний опонент нашої співрозмовниці народний депутат України Михайло Волинець (БЮТ) додав : «На свято Радіо "ЕРА FM" прибув, як мовиться, у режимі «з корабля – на бал». Я сьогодні повернувся із відрядження до Китаю. Але, хоч і втомився від перельоту, вирішив не відмовити собі у задоволенні поспілкуватися із журналістами цього цікавого радіо. Мені подобається командний дух цих молодих і завзятих людей. Мені імпонує, що вони ставлять абсолютно фахові запитання, на які іноді досить важко відповідати – адже журналісти намагаються докопатися до суті і це у них, зазвичай, виходить.
     І головне : журналісти Радіо "ЕРА FM" ніколи не кидають ту чи іншу тему на півдорозі. Вони завжди намагаються розставити усі крапки над «і», щоб пересічні громадяни самі визначилися : хто винен і що робити, аби виправити помилки. Ось за що я люблю Радіо "ЕРА FM".
     У такому ж стилі під час святкування висловлювалося чимало друзів наших колег-журналістів. Лейтмотив виступів звівся до банальної, але досить вагомої фрази : «Спасибі, що ви є! Спасибі, що не втрачаєте своєї пильності, коли йдеться про головні завоювання української демократії!»
     Ми приєднуємося до цих побажань і, як журналісти журналістам, бажаємо головного : щоб ніколи не тупилося перо, щоб завжди вистачало бажання і волі довести свою справу до логічного завершення. Залишайтеся самі собою, колеги, і тоді нам завжди буде цікаво на вашій радіохвилі!
     
     Сергій Любченко
     
     
     
     
     
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 2711 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 6482
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика