Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
«GREENEVO» – не лише для Польщі
Автор: Сергей Любченко      Дата: 31.08.2011 10:45


     «GREENEVO» – не лише для Польщі
      Відділ сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства Республіки Польща в Україні та Представництво Польсько-української господарчої палати у Києві, за участі Київської торгово-промислової палати, запросило до посольства дружньої нам держави на бізнес-зустріч з польськими підприємцями-учасниками проекту «Акселератор зелених технологій GREENEVO», не лише вітчизняних підприємців, а й журналістів. Цікаво було дізнатися, що цей представницький захід проводився за підтримки Міністерства навколишнього середовища Республіки Польща.
      Отож, зустріч ця була не лише приємною, а й вельми корисною – з пізнавальної точки зору.
     - Цього разу ми прибули в Україну, як мовиться, не з порожніми руками, - сказала під час прес-конференції координатор програми Агнешка Козловська-Korbicz. – Наша держава має солідний досвід щодо переробки відходів. Можна сказати, що це – європейський досвід. І нашими здобутками ми хочемо поділитися з українськими підприємцями, яких запрошуємо до Київської торгово-промислової палати. Нагадаю, що світовий ринок зелених технологій базується, в основному, на інституціональних клієнтах. Кращий польський досвід щодо вирішення екологічних проблем в галузі вже давно отримав державну підтримку. GreenEvo - Зелені технології прискорювачів є інноваційним проектом Міністерства охорони навколишнього середовища. Проект підготовлений для того, щоб допомогти керівникам польським малих і середніх компаній, що пропонують рішення для зелених технологій, в процесі міжнародної експансії. GreenEvo – це нові можливості для польських компаній в екологічній галузі. Проект Міністерства охорони навколишнього середовища надає їм всебічну підготовку та забезпечення ефективної передачі технологій за кордон. А нині ми вирішили й українським підприємцям скористатися нашими кращими розробками, - наголосила Агнешка Козловська-Korbicz.
     Отож, саме 31 серпня 2011 року у конференц-залі Київської торгово-промислової палати за адресою українські підприємці і екологи можуть дізнатися, що таке GreenEvo. Серед польських учасників проекту будуть представлені наступні фірми :“ ASKET ” (технології брикетування вологої біомаси), “BiogradexHolding” ( технології очистки стічних вод), “Sunex” ( виробництво сонячних колекторів), “Marbet-Wil” ( технології переробки небезпечних промислових відходів), “Wofil”( екологічні системи очистки води технологією озонування), “Promar” ( системи управління використанням електроенергії, тепла, води і газу в будинках), “PP Eko” (технології виробництва чистої технологічної води), “Neon” ( виробництво сонячних колекторів), “APS Energia” (системи безперебійного електроживлення), “Aton HT” ( технології знешкодження та утилізації відходів), “Chemadex” (залізобетонні сховища для сипучих матеріалів), “CTE Carbotech Engineering” ( проектування та будування заводів очистки стічних вод), “Dagas” (технології спалювання газового, рідкого та твердого палива),“Ekotop” (сонячні сушки осадів),“FU-Wi” (опалювальне обладнання на біомасу),“Multichem Eko” (технології переробки відходів), “NMG” ( ІТ системи для раціонального управління використання енергії на підприємствах),“Prokom system” ( системи охорони водного господарства),“PROTE Technologie dla Srodowiska” ( технології рекультивації водосховищ),“Redor” (виробник змішуючого обладнання (міксерів) та зубчатих зачеплень), „WSK Krakow” (теплові насоси).
     Сергій Любченко, Віра Марченко.
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 2909 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 6575
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика