Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
Зірки підтримують проект «Вівтар націй»
Автор: Сергей Любченко      Дата: 07.05.2012 15:09


     Зірки підтримують проект «Вівтар націй»
     8 травня у Києві відбудеться унікальна акція - «Зірки підтримують проект «Вівтар націй» в рамках всеукраїнського туру «Вівтар Націй» художниці Оксани Мась.
     Під час акції відомі в Україні люди візьмуть участь у розпису дерев'яних фрагментів «Вівтаря націй». Вони намалюють свої бажання, сподівання, переживання і мрії. Всі елементи, розписані зірками, стануть основою для створення окремого українського фрагменту грандіозного арт-об'єкту «Вівтар націй» Оксани Мась, урочисте відкриття якого пройде 11 травня о 20.00, на Софійській площі у Києві.
     Серед запрошених гостей - дизайнери Айна Гассе і Юрій Варивода, співаки Олег Скрипка, Андрій Кравчук, Віталій Козловський, Василь Бондарчук. Своє бажання підтримати мистецьку акцію висловили також зірка естради Ані Лорак і оперна співачка Олена Гребенюк.
      Гостей зустрічатиме художниця Оксана Мась.
     Напередодні мистецької події нашому виданню стало відомо, що безпрецедентний за масштабом і задумом твір сучасного мистецтва «Вівтар націй» буде вперше представлено у Східній Європі.
      Висота інсталяції в Києві складе 22 метри, а ширина 38 метрів. Композиція складатиметься з 15 фрагментів. Твір Оксани Мась відтворює Гентський вівтар - шедевр епохи Відродження братів Ван Ейк.
     Прототипом інсталяції «Вівтар націй» став проект «Post-vs-Proto-Renaissance» - найбільш безпрецедентний і великомасштабний, на думку журі та преси, проект 54-ї Венеційської бієнале (2011). Проект від України «POST-VS-PROTO-RENESSANCE» став лідером глядацьких симпатій і найбільш обговорюваним у світових ЗМІ.
     Напередодні проведення акції Оксана Мась зазначила, що виставковий тур «Вівтар націй » - це її подарунок країні та людям, які повірили в неї і стали співавторами цього проекту.
     - Мені дуже хочеться, щоб роботу, якій я віддала багато фізичних і душевних сил, побачили мої співвітчизники. Адже це проект, який об'єднує людей усіх вірувань та національностей навколо високої ідеї відродження душі. Думаю, що проект буде цікавий всім, хто захоче зрозуміти і долучитися до нього, - підкреслила Оксана Мась.
     Сергій Любченко
     
     
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 2568 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 7090
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика