Домой
  • вечное хранение произведений
  • рекламная поддержка лучшим работам
  • участие работ в печатных сборниках

Парольный вход для авторов.

автор: c до
Тетяна Тимочко : ВЕЛ робить ставку на підростаюче покоління
Автор: Сергей Любченко      Дата: 11.12.2012 22:19


     Тетяна Тимочко : ВЕЛ робить ставку на підростаюче покоління
     
     - Всеукраїнська екологічна ліга й надалі активно залучатиме до своєї діяльності юних українців, - наголосила під час проведення 8-го з»їзду ВЕЛ її голова Тетяна Тимочко.
     На думку Тетяни Тимочко, саме підростаюче покоління є надійною зміною членів цієї громадської організації, яка днями відсвяткувала своє 15-ти річчя. В першу чергу йдеться про Всеукраїнську дитячу спілку «Екологічна варта».
     - З моменту заснування нашої громадської організації до її лав влилися тисячі молодих людей, які живуть у всіх без винятку регіонах. І свою боротьбу за чистоту озер, річок і лісів України вони, як правило, починали з роботи у Всеукраїнській дитячій спілці «Екологічна варта». Ми її називаємо своєрідною «кузнею кадрів» ВЕЛ, нашим кадровим резервом, надією і опорою. Адже наші майбутні спілчани саме у цій структурі вчаться як правильно вести безкомпромісну боротьбу із забруднювачами довкілля, - наголосила Тетяна Тимочко.
     - На моє глибоке переконання сотні тисяч юнаків і дівчат роблять свідомий вибір – допомагають старшому поколінню долати спротив чиновникам на місцях, які нищать вітчизняну екологію. У нас є варта, у нас є молодь, яка згуртувалася навколо цієї варти – отож, у справи ВЕЛ є майбутнє, є перспектива. Розуміючи це, можемо констатувати : старше покоління отримувало і отримуватиме й надалі дієву допомогу молоді, - наголосила голова ВЕЛ Тетяна Тимочко.
     - Останнім часом нашій організації чинять спротив все більше бюрократів на місцях. Але, в спілці із молоддю, ми обов»язково подолаємо негатив. Ми й надалі вирішуватимемо головне завдання, яке стоїть перед Всеукраїнською екологічною лігою – радикально змінювати свідомість громадян у ставленні до екології. І дуже добре, що такі позитивні зміни, в першу чергу, відбуваються саме у свідомості підростаючого покоління. Чим більше прогресивно мислячої молоді вливатиметься у лави ВЕЛ, тим краще. Краще – для усього суспільства. Адже йдеться про один із загальнонаціональних пріоритетів – збереження екології України для майбутніх поколінь, - наголосила голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко.
     Сергій Любченко
     
     
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 2379 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 8098
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Юрпомощь
Академия

О сервере


Биржа
Магазин
Платежная
Earn&Play
Форекс

Для контактов
skype:noo.inc




Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Noo Web System
Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Weapon Links

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика